Au pair (Ulysses klassieken) (Dutch Edition) by Willem Fredrik Hermans PDF

By Willem Fredrik Hermans

Kunstgeschiedenis en Frans, dat wil de negentienjarige, 1 meter ninety two lange Paulina uit Vlissingen studeren. En niet in Amsterdam, zoals haar nichtje Klara, die in een angstaanjagend kraakpand samenwoont met de veertigjarige, drummende taalwetenschapper Bart-Bram, maar in Parijs. Omdat Paulina's ouders haar avontuurlijke plannen niet kunnen bekostigen, besluit ze au pair te worden.

De ervaringen die Paulina in Parijs op doet, zijn behalve vermakelijk ook erg intrigerend. En dat alles anders loopt dan het zich aanvankelijk laat aanzien, zal ervaren Hermans-lezers niet verbazen.

Show description

Read Online or Download Au pair (Ulysses klassieken) (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Download e-book for kindle: Morgen bloeien de abrikozen (Dutch Edition) by Bertus Aafjes

Het verhaal speelt in Egypte, rond 1950-1955, waar Bertus Aafjes als onbetaald persagent voor een pretpark in Alexandrië gaat werken. Al snel begint Aafjes binnen het land reizen te maken maar de meeste verhalen in het boek spelen in en nabij Alexandrië en Caïro gedurende een periode van drie jaar. Het zijn prachtige observaties met veel admire voor de mensen en het land.

Download PDF by Bart-Jan Kazemier: Drone (Dutch Edition)

Minister van Defensie Ava Rodenburg wil de Kamer laten instemmen met de aankoop van een nieuw kind drone. Ze probeert uit alle macht de leider van de grootste oppositie-partij te overtuigen haar te steunen, maar hij stelt bijnaonmogelijke eisen. Terwijl haar positie onder druk komtte staan vraagt de mivd haar goedkeuring voor een uiterst controversiële opdracht.

Download PDF by Mirjam Oldenhave,Rick de Haas: Mees Kees op kamp (Dutch Edition)

De klas van mees Kees magazine op kamp! Nou ja, kamp. .. Het moet van Dreus vooral een léérzame werkweek worden. Dus hebben ze een streng werkplan meegekregen. Maar dat is natuurlijk geen probleem voor mees Kees. Zwemmen is namelijk ook werken. En zeesterren kun je veel beter in zee bestuderen dan in het museum.

Additional resources for Au pair (Ulysses klassieken) (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Au pair (Ulysses klassieken) (Dutch Edition) by Willem Fredrik Hermans


by Kenneth
4.0

Rated 4.31 of 5 – based on 39 votes