Download e-book for kindle: Anjers in Sint-Petersburg (Dutch Edition) by Linda Holeman,Annet Mons

By Linda Holeman,Annet Mons

Rusland, 19e eeuw. Antonina is uitgehuwelijkt aan Konstantin, een rijke grootgrondbezitter. Met al het optimisme dat ze in zich heeft, probeert ze het beste van haar verstandshuwelijk te maken en leidt ze het huishouden van het grote maar vervallen landgoed, dat mijlenver verwijderd is van de bewoonde wereld. Op een ochtend wordt Antonina's zoon echter ontvoerd door een bende kozakken. Konstantin trekt zich in zichzelf terug en Antonina beseft dat het aan haar is om hun enige type en erfgenaam te redden. Ze vindt hulp en steun bij haar trouwe bedienden Lilya en Grisha, die alles voor Antonina overhebben. Maar als de arbeidersklasse zich begint te verzetten tegen de aristocratie verandert alles. In het heetst van de strijd moet Antonina zien te voorkomen dat ze haar zoon voorgoed verliest...

Show description

Read or Download Anjers in Sint-Petersburg (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Morgen bloeien de abrikozen (Dutch Edition) - download pdf or read online

Het verhaal speelt in Egypte, rond 1950-1955, waar Bertus Aafjes als onbetaald persagent voor een pretpark in Alexandrië gaat werken. Al snel begint Aafjes binnen het land reizen te maken maar de meeste verhalen in het boek spelen in en nabij Alexandrië en Caïro gedurende een periode van drie jaar. Het zijn prachtige observaties met veel admire voor de mensen en het land.

Download e-book for kindle: Drone (Dutch Edition) by Bart-Jan Kazemier

Minister van Defensie Ava Rodenburg wil de Kamer laten instemmen met de aankoop van een nieuw style drone. Ze probeert uit alle macht de leider van de grootste oppositie-partij te overtuigen haar te steunen, maar hij stelt bijnaonmogelijke eisen. Terwijl haar positie onder druk komtte staan vraagt de mivd haar goedkeuring voor een uiterst controversiële opdracht.

New PDF release: Mees Kees op kamp (Dutch Edition)

De klas van mees Kees magazine op kamp! Nou ja, kamp. .. Het moet van Dreus vooral een léérzame werkweek worden. Dus hebben ze een streng werkplan meegekregen. Maar dat is natuurlijk geen probleem voor mees Kees. Zwemmen is namelijk ook werken. En zeesterren kun je veel beter in zee bestuderen dan in het museum.

Extra resources for Anjers in Sint-Petersburg (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Anjers in Sint-Petersburg (Dutch Edition) by Linda Holeman,Annet Mons


by Edward
4.1

Rated 4.25 of 5 – based on 31 votes