Herman Boel's 555 Feiten waar je helemaal niets aan hebt (Dutch Edition) PDF

By Herman Boel

Het allerleukste - maar voor de relaxation compleet nutteloze - cadeauboek Wist je dat je een voorwerp verder naar het westen kunt gooien dan naar het oosten? De reden daarvoor ligt bij de draaiing van de aarde - het corioliseffect, zoals wetenschappers dat noemen. Verder kom je in dit boek onder andere te weten waarom de urine van katten fluorescerend is, waarom de kortste oorlog ooit maar een halfuurtje duurde en waarom het aantal putjes in een golfbal zo cruciaal is. Na het succes van 666 leugens die iedereen gelooft, is Herman Boel terug met een nieuw boek vol leuke - maar voor de leisure compleet nutteloze - weetjes!

Show description

Read or Download 555 Feiten waar je helemaal niets aan hebt (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

New PDF release: Morgen bloeien de abrikozen (Dutch Edition)

Het verhaal speelt in Egypte, rond 1950-1955, waar Bertus Aafjes als onbetaald persagent voor een pretpark in Alexandrië gaat werken. Al snel begint Aafjes binnen het land reizen te maken maar de meeste verhalen in het boek spelen in en nabij Alexandrië en Caïro gedurende een periode van drie jaar. Het zijn prachtige observaties met veel admire voor de mensen en het land.

Get Drone (Dutch Edition) PDF

Minister van Defensie Ava Rodenburg wil de Kamer laten instemmen met de aankoop van een nieuw kind drone. Ze probeert uit alle macht de leider van de grootste oppositie-partij te overtuigen haar te steunen, maar hij stelt bijnaonmogelijke eisen. Terwijl haar positie onder druk komtte staan vraagt de mivd haar goedkeuring voor een uiterst controversiële opdracht.

Mees Kees op kamp (Dutch Edition) - download pdf or read online

De klas van mees Kees magazine op kamp! Nou ja, kamp. .. Het moet van Dreus vooral een léérzame werkweek worden. Dus hebben ze een streng werkplan meegekregen. Maar dat is natuurlijk geen probleem voor mees Kees. Zwemmen is namelijk ook werken. En zeesterren kun je veel beter in zee bestuderen dan in het museum.

Extra info for 555 Feiten waar je helemaal niets aan hebt (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

555 Feiten waar je helemaal niets aan hebt (Dutch Edition) by Herman Boel


by Christopher
4.2

Rated 4.56 of 5 – based on 31 votes