Marian Husken's 25 jaar deals met justitie (Dutch Edition) PDF

By Marian Husken

De Nederlandse overheid doet al 25 jaar lang zaken met criminele verklikkers. fresh sloot justitie zelfs een deal met een moordenaar: Peter los angeles S. Hij getuigt eind 2009 in het Amsterdamse liquidatieproces tegen zijn kompanen, die internet als hijzelf terechtstaan voor een reeks bloedige afrekeningen vanaf de jaren ninety. In ruil voor informatie werden de verdachten niet vervolgd, kregen minder straf, of een geldsom. In dit boek vertellen de `criminele helpers van de overheid over hun dubbelleven en de vaak onthutsende afl oop ervan. Kroongetuigen werden na hun getuigenis aan hun lot overgelaten, informanten en infi ltranten werden alsnog gedumpt door justitie en bedreigd en zelfs geliquideerd door de onderwereld. Marian Husken beschrijft de undercovercarrières van `Haagse Kees , `De Slak , `De Ster en `De Coureur en gaat in op het risico dat de overheid neemt. Hoe makkelijk is het eigenlijk om een deal met justitie te sluiten zoals Peter los angeles S. heeft gedaan?

Show description

Read Online or Download 25 jaar deals met justitie (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Download PDF by Bertus Aafjes: Morgen bloeien de abrikozen (Dutch Edition)

Het verhaal speelt in Egypte, rond 1950-1955, waar Bertus Aafjes als onbetaald persagent voor een pretpark in Alexandrië gaat werken. Al snel begint Aafjes binnen het land reizen te maken maar de meeste verhalen in het boek spelen in en nabij Alexandrië en Caïro gedurende een periode van drie jaar. Het zijn prachtige observaties met veel admire voor de mensen en het land.

Bart-Jan Kazemier's Drone (Dutch Edition) PDF

Minister van Defensie Ava Rodenburg wil de Kamer laten instemmen met de aankoop van een nieuw sort drone. Ze probeert uit alle macht de leider van de grootste oppositie-partij te overtuigen haar te steunen, maar hij stelt bijnaonmogelijke eisen. Terwijl haar positie onder druk komtte staan vraagt de mivd haar goedkeuring voor een uiterst controversiële opdracht.

Mees Kees op kamp (Dutch Edition) - download pdf or read online

De klas van mees Kees magazine op kamp! Nou ja, kamp. .. Het moet van Dreus vooral een léérzame werkweek worden. Dus hebben ze een streng werkplan meegekregen. Maar dat is natuurlijk geen probleem voor mees Kees. Zwemmen is namelijk ook werken. En zeesterren kun je veel beter in zee bestuderen dan in het museum.

Extra resources for 25 jaar deals met justitie (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

25 jaar deals met justitie (Dutch Edition) by Marian Husken


by Jason
4.4

Rated 4.51 of 5 – based on 46 votes