20 x logeren & genieten aan de Belgische Kust (20 x gidsen) by Sophie Allegaert PDF

By Sophie Allegaert

Een originele kijk op een bekende dichtbij-bestemming. Met tientallen gevarieerde assistance die je meteen zin geven om elk weekend naar de Belgische Kust te trekken.;;;Van De Panne tot Knokke en terug. 10 boeiende kustgemeentes, met elk een eigen identiteit, waar op elk second van het jaar wat te beleven valt voor jong en oud. Sophie Allegaert verkende de kustlijn van De Panne tot Knokke-Heist en ontdekte 10 boeiende kustgemeenten met elk een eigen identiteit. De Belgische Kust is een bestemming voor alle seizoenen waar van alles te beleven valt voor jong en oud: kilometers wandel- en fietsplezier, charmante belle-époquewijken, verrassende musea, uitnodigende winkelstraten en niet te vergeten uitgestrekte duinen en stranden. Variatie troef dus! De auteur bundelde 20 eet- en verblijftips voor een geslaagd weekendje weg. De sfeervolle beelden doen je nu al wegdromen. Wat dacht je van een lunch in een gestrande boot of een diner in een van de vele sterrenrestaurants? Daarna kun je zalig wegdromen in een designhotel of een knusse B&B. Bovendien vind je bij elke kustgemeente leuke doetips voor een bijzondere uitstap. Bezoek www.lannoo.be/kust voor meer details over deze uitgave en voor een handige interactieve kaart van de Belgische Kust.

Show description

Read Online or Download 20 x logeren & genieten aan de Belgische Kust (20 x gidsen) (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Download e-book for iPad: Morgen bloeien de abrikozen (Dutch Edition) by Bertus Aafjes

Het verhaal speelt in Egypte, rond 1950-1955, waar Bertus Aafjes als onbetaald persagent voor een pretpark in Alexandrië gaat werken. Al snel begint Aafjes binnen het land reizen te maken maar de meeste verhalen in het boek spelen in en nabij Alexandrië en Caïro gedurende een periode van drie jaar. Het zijn prachtige observaties met veel recognize voor de mensen en het land.

New PDF release: Drone (Dutch Edition)

Minister van Defensie Ava Rodenburg wil de Kamer laten instemmen met de aankoop van een nieuw sort drone. Ze probeert uit alle macht de leider van de grootste oppositie-partij te overtuigen haar te steunen, maar hij stelt bijnaonmogelijke eisen. Terwijl haar positie onder druk komtte staan vraagt de mivd haar goedkeuring voor een uiterst controversiële opdracht.

Mees Kees op kamp (Dutch Edition) by Mirjam Oldenhave,Rick de Haas PDF

De klas van mees Kees magazine op kamp! Nou ja, kamp. .. Het moet van Dreus vooral een léérzame werkweek worden. Dus hebben ze een streng werkplan meegekregen. Maar dat is natuurlijk geen probleem voor mees Kees. Zwemmen is namelijk ook werken. En zeesterren kun je veel beter in zee bestuderen dan in het museum.

Additional info for 20 x logeren & genieten aan de Belgische Kust (20 x gidsen) (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

20 x logeren & genieten aan de Belgische Kust (20 x gidsen) (Dutch Edition) by Sophie Allegaert


by George
4.2

Rated 4.86 of 5 – based on 23 votes